top of page
Bierpunt DIEPENBEEK groot.png

BIERPUNT DIEPENBEEK ERKEND ALS...

Bierpunt Diepenbeek staat bekend als een gerenomeerde zaak met kennis van bier! Ook bij de brouwerijen genieten ze erkenning in verschillende vormen. 

trap amba.jpg

Gouverneur bij La Trappe Trappist

 

 La Trappe Trappist is integer gebrouwen bier. Maar het smaakt naar meer.
Als je goed proeft, herken je het belangrijke ingrediënt dat onlosmakelijk is verbonden met de monniken. De stilte.

pay amba.jpg

Ambassadeur bij brouwerij Paix Dieu

Dit bier werd vroeger in de abdij van Paix Dieu geproduceerd, waar de maankalender een cruciale rol speelde in het brouwproces. Om de ziel van de abdij in het bier te laten voortleven, nam de familie Caulier zich voor om de Paix Dieu alleen bij volle maan te brouwen.

chouffe amb.jpg

Chouffeleir bij Brouwerij Chouffe

Het verhaal start eind jaren 70, in het hartje van de Vallei der Feeën, op het ogenblik dat 2 schoonbroers, Pierre Gobron en Chris Bauweraerts, beslissen hun eigen bier te brouwen. En zo geschiedde het verhaal dat brouwerij-fans de “Chouffe Story” noemen. Het eerste brouwsel van 49 liter zag het licht op 27 augustus 1982.

_DSC8482.jpg

BIERKORF CADEAU

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Een naar smaak samengestelde bierkorf is een perfecte keuze. Geef het favoriete bier door en wij maken een leuke samenstelling van verschillende bieren. Heb je geen idee? Geen erg, dan maken we een gevarieerde korf met allemaal top biertjes. Vanaf elk bedrag verkrijgbaar!

 

_DSC8473.jpg

ONZE KEUKEN

Honger bij de dorst? We bieden een assortiment kleine en grote hapjes aan!

Zowel warm als koud. 

Bekijk onze kaart voor het actuele aanbod!

 

compilatie.jpg
bottom of page